Många fördelar med en personlig tränare

Har du svårt att hitta både tid och motivation till regelbunden träning? Du vet förmodligen att du skulle må bra av det och kanske är det någonting du har velat få till under en längre tid. Men ändå har det inte blivit av.  Många säger samma sak, jag vill men jag har inte tid, jag är för trött efter jobbet, jag vet inte hur man börjar och så vidare.  Till dig som känner såhär har jag jag bara en sak att säga: skaffa dig en personlig tränare.

Många protesterar direkt, det är alldeles för dyrt, alldeles för seriöst. Inte din grej, säger du. Prova, säger jag. Visst kan det kännas som mycket pengar, priset brukar ligga runt 700 kr/timmen, men jag lovar dig att det är värt det. Är det någonting du bör investera i så är det faktiskt ditt eget välmående. Förutom att träning gör dig stark och smidig, så minskar du dessutom risken för att drabbas av flera sjukdomar. Det finns, helt enkelt, otaliga fördelar med att ha en personlig tränare.

En personlig tränare gör träningen roligare

Den första och kanske mest självklara fördelen med en personlig tränare är självklart motivationen. Har du bokat en tid med en personlig tränare så är det större chans att du faktiskt dyker upp på träningspasset, eller hur? Speciellt om du betalat mycket pengar för det. Dessutom kommer du under träningspasset att motiveras att ta i extra och kämpa hårdare än du normalt gör. Det lovar jag dig. Förutom detta så ser en personlig tränare till att du får skräddarsydda träningspass anpassade för dig och de mål du själv sätter upp, tillsammans med din tränare. På detta sätt bli träningen roligare och du är garanterat mer motiverad. Speciellt när du märker att du hela tiden kommer närmare dina mål. Ja, en personlig tränare är verkligen det bästa sättet att få både motivation och bra träning som uppfyller dina personliga behov och dessutom bättrar på din hälsa och ditt välmående. Det om något är väl värt att betala för.

Personlig tränare är bra för motivationen